Guide til lærere
Du kan finde generel information om undervisningstilbuddet ved at læse under Rollespillets indhold, form og struktur og Didaktisk og pædagogisk tilrettelæggelse

Når du bestiller forløbet, modtager du en kode, så du kan få adgang til fanerne Forberedelse og Afvikling.

Hvis du allerede har bestilt og modtaget din kode, kan du begynde under Lærerforberedelse under fanen Forberedelse.

Lærerforberedelse

Forløbet er lagt an på, at mindst én af de medfølgende lærere kan hjælpe eleverne med de fysikfaglige aspekter af forløbet. Som lærer skal du dels forberede eleverne hjemmefra og dels hjælpe eleverne med at udføre fysikfaglige opgaver. Endelig skal du hjælpe eleverne med at formulere argumenterne og vurdere deres fremlæggelse. For at forberede dig og eleverne til forløbet kan du med fordel følge punkterne herunder:

  • Lærerens opgaver til Drømme om Universet - dette dokument indeholder en checkliste over hvad læreren skal sørge for inden besøget og en beskrivelse af lærerens rolle under besøget.
  • Elevforberedelsen - på denne side finder du en detaljeret beskrivelse af hvad eleverne skal gøre inden de ankommer på Nationalmuseet.
  • Elevopgaver i rollespillet - på denne side finder du alle de opgaver og vejledninger som eleverne får udleveret under forløbet. Til hver opgave hører der en lærervejledning.